پرش لینک ها

بی میلی جنسی زنان

بی میلی جنسی زنان:

بی میلی جنسی زنان بهترین متخصص زنان بوشهر:

بانوان بسیاری هر روز به مطب دکترجعفری جراح زیبایی زنان مراجعه می کنند و در خصوص عدم داشتن میل جنسی و مشکلات مقاربت جنسی سوالاتی را از دکتر جعفری می پرسند که در این مقاله به بیان نکات کلی و راه های درمان بی میلی جنسی زنان  می پردازیم تا بیشتر با این بیماری آشنا شوید .

چرا  بی میلی جنسی زنان رخ می دهد ؟ راه  درمان بی جنسی زنان چیست ؟

علت نداشتن میل جنسی

در صورتی که در زمان مقاربت جنسی درد دارید و یا به هر علتی تمایلی به داشتن نزدیکی ندارید ، این موضوع بیانگر یک بیماری است که باید با مراجعه به پزشک برطرف شود .

طبق مطالعاتی که در کشور آمریکا انجمن پزشکی زنان انجام گرفته است ۱۹% مردان و ۳۳% زنان با مشکل کاهش میل جنسی در بازه ای از زمان روبرو می شوند .

در برخی از مواقع بانوان سردرد را بهانه می کنند ، اما با گذشت زمان این امر سبب اختلال سردمزاجی و ایجاد اختلاف بین زوجین می شود ، اگر این بیماری درمان نشود ، سبب یک اختلال در بدن شخص می گردد که به دنبال آن زوجین در زندگی با مشکلاتی روبرو می شوند ، با انجام مشاوره و سکس تراپی می توان این مشکل را برطرف کرد .

دکتر جعفری جراح زیبایی زنان بیان می کنند که برای ریشه یابی این مشکل شخص در ابتدا باید معاینه شود .

در صورتی که شخص بی میلی جنسی دارد به هر علتی می تواند با مطب دکتر جعفری تماس بگیرد تا بهترین مشاوره در این خصوص برای زوجین انجام شود .

سرد مزاجی علت های مختلفی دارد که در ذیل به بیان سه علت اصلی سرد مزاجی می پردازیم

  • علل رابطه ای
  • علل جسمی
  • علل عاطفی
  • علل جسمی

لازم به ذکر است که برخی از داروها سبب کاهش میل جنسی می گردند ، داروهای نظیر

  • قرص های ضد بارداری
  • داروهای فشارخون
  • داروهای ضد افسردگی

در صورتی که داروهای بالا را مصرف می نماید ، حتما با پزشک معالج خود درمیان بگذارید ، زیرا در برخی از مواقع برای درمان این مشکل نیاز است که دوز مصرفی داروها کاهش یابد و یا تغییر داروها انجام شود .

بی میلی جنسی زنان
بی میلی جنسی زنان

علل احساسی

داشتن استرس یکی از علت های اصلی بی میلی جنسی زنان است ، داشتن استرس های کاری ، مالی ، خانوادگی و … می تواند سبب کاهش میل جنسی شود ، در برخی از مواقع شخص به دلیل داشتن اضافه وزن در زمان نزدیکی علاقه ای ندارد و یکی از علت های سرد مزاجی می تواند این امر باشد .

انجام تمرینات کششی ، خواب کافی ، رژیم غذایی سالم ، نداشتن استرس و داشتن یک رژیم غذایی صحیح می توان به شما کمک زیادی بنماید .

مشکلات رابطه ای

در مواقعی که شریک جنسی شا با تغییر ظاهری روبرو شود یا رفتار متفاوتی را از خود نشان دهد ، این امر می تواند سبب کاهش میل جنسی گردد ، یکی دیگر از علت های کاهش میل جنسی بحث و دعوا در زندگی زناشویی می باشد .

چه عاملی باعث قاعدگی غیر طبیعی (پریود) می شود؟

دلایل زیادی برای پریودهای غیر طبیعی وجود دارد ، از استرس گرفته تا بیماریهای زمینه ای جدی تر:

  • استرس و سبک زندگی عوامل افزایش یا کاهش مقدار قابل توجهی از وزن ، رژیم گرفتن ، تغییر در برنامه های ورزشی ، مسافرت ، بیماری یا سایر اختلالات در برنامه روزانه یک زن می تواند بر چرخه قاعدگی او تأثیر بگذارد.
  • قرص های ضد بارداری اکثر قرص های ضد بارداری حاوی ترکیبی از هورمون های استروژن و پروژستین (برخی از آنها فقط پروژسترون را شامل می شوند). قرصها با جلوگیری از تخمک گذاری تخمدانها از بارداری جلوگیری می کنند. مصرف یا قطع قرص های ضد بارداری می تواند بر قاعدگی تأثیر بگذارد. برخی از زنان پس از قطع قرص های ضد بارداری تا شش ماه قاعدگی نامنظم یا از دست رفته دارند. هنگامی که قصد بارداری و بارداری دارید ، این نکته مهمی است. زنانی که فقط قرص های ضد بارداری حاوی پروژسترون مصرف می کنند ممکن است بین پریود خونریزی داشته باشند.

 

  • پولیپ یا فیبروم رحم پولیپ های رحم، رشدهای خوش خیم (غیر سرطانی) در پوشش داخلی رحم هستند. فیبروم رحمی تومورهایی هستند که به دیواره رحم متصل می شوند. ممکن است یک یا چند فیبروم وجود داشته باشد که از اندازه یک دانه سیب تا اندازه یک گریپ فروت متغیر است. این تومورها معمولاً خوش خیم هستند ، اما ممکن است باعث خونریزی شدید و درد در طول قاعدگی شوند. اگر فیبروم ها بزرگ باشند ، ممکن است به مثانه یا راست روده فشار وارد کرده و باعث ناراحتی شوند.

 

  • اندومتریوز بافت آندومتر که رحم را ترسیم می کند هر ماه تجزیه می شود و با جریان قاعدگی تخلیه می شود. آندومتریوز زمانی اتفاق می افتد که بافت آندومتر در خارج از رحم شروع به رشد می کند. اغلب ، بافت آندومتر خود را به تخمدان ها یا لوله های فالوپ متصل می کند. گاهی اوقات روی روده ها یا اندام های دیگر در دستگاه گوارش تحتانی و در ناحیه بین راست روده و رحم رشد می کند. آندومتریوز ممکن است باعث خونریزی غیر طبیعی ، گرفتگی یا درد قبل و در طول قاعدگی و مقاربت دردناک شود.

 

  • بیماری التهابی لگن بیماری التهابی لگن (PID) یک عفونت باکتریایی است که بر سیستم تولید مثل زنان تأثیر می گذارد. باکتری ها ممکن است از طریق تماس جنسی وارد واژن شوند و سپس به رحم و دستگاه تناسلی فوقانی گسترش پیدا کنند. باکتریها همچنین ممکن است از طریق روشهای زنان یا زایمان ، سقط جنین یا سقط وارد دستگاه تناسلی شوند. علائم PID شامل ترشحات شدید واژن با بوی نامطبوع ، پریودهای نامنظم ، درد در ناحیه لگن و پایین شکم ، تب ، تهوع ، استفراغ یا اسهال است.

 

  • سندرم تخمدان پلی کیستیک در این سندرم ، تخمدان ها مقدار زیادی آندروژن تولید می کنند که هورمون های مردانه هستند. کیسه های کوچک پر از مایع (کیست) ممکن است در تخمدان ها ایجاد شود. اغلب این موارد را می توان در سونوگرافی مشاهده کرد. تغییرات هورمونی می تواند از بلوغ تخمک جلوگیری کند ، بنابراین تخمک گذاری ممکن است به طور مداوم رخ ندهد. گاهی اوقات یک زن مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک قاعدگی نامنظمی دارد یا قاعدگی را به طور کامل قطع می کند. علاوه بر این ، این بیماری با چاقی ، ناباروری و هیرسوتیسم (رشد بیش از حد مو و آکنه) همراه است. این وضعیت ممکن است ناشی از عدم تعادل هورمونی باشد ، اگرچه علت دقیق آن ناشناخته است. درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک بستگی به این دارد که آیا زن خواهان بارداری است یا خیر. اگر بارداری هدف نیست ، کاهش وزن ، قرص های ضد بارداری خوراکی ، و داروی متفورمین (حساس کننده انسولین مورد استفاده در دیابت) می تواند چرخه های زن را تنظیم کند. در صورت تمایل به بارداری ، می توان داروهای محرک تخمک گذاری را امتحان کرد.

 

  • نارسایی زودرس تخمدان این وضعیت در زنان زیر ۴۰ سال رخ می دهد که تخمدان آنها به طور طبیعی عمل نمی کند. چرخه قاعدگی مشابه یائسگی متوقف می شود. این می تواند در بیمارانی که تحت درمان شیمی درمانی و پرتودرمانی قرار می گیرند ، رخ دهد یا اگر سابقه خانوادگی نارسایی زودرس تخمدان یا ناهنجاری های کروموزومی خاصی دارید. در صورت بروز این حالت ، به پزشک خود مراجعه کنید.

سایر دلایل قاعدگی غیر طبیعی عبارتند از:

  • سرطان دهانه رحم
  • داروها ، مانند استروئیدها یا داروهای ضد انعقاد (رقیق کننده خون)
  • شرایط پزشکی ، مانند اختلالات خونریزی ، غده تیروئید کم کار یا بیش از حد ، یا اختلالات هیپوفیز که بر تعادل هورمونی تأثیر می گذارد
  • عوارض مرتبط با بارداری، از جمله سقط جنین یا حاملگی خارج رحمی (تخمک بارور شده در خارج از رحم کاشته می شود ؛ به عنوان مثال ، در لوله فالوپ)
بی میلی جنسی زنان
بی میلی جنسی زنان

قاعدگی غیر طبیعی (پریود) چگونه تشخیص داده می شود؟

اگر جنبه ای از چرخه قاعدگی شما تغییر کرده است ، باید یک تاریخ دقیق از زمان شروع و پایان دوره قاعدگی خود ثبت کنید ، از جمله میزان جریان و این که آیا لخته های خون بزرگی را پشت سر می گذارید یا خیر. علائم دیگر مانند خونریزی بین دوره ها و دردهای قاعدگی یا درد را پیگیری کنید.

پزشک از شما در مورد چرخه قاعدگی و سابقه پزشکی شما سوال می کند. او یک معاینه فیزیکی شامل معاینه لگن و گاهی اوقات آزمایش پاپ را انجام می دهد. پزشک همچنین ممکن است آزمایشات خاصی را تجویز کند ، از جمله موارد زیر:

  • آزمایش خون برای رد کم خونی یا سایر اختلالات پزشکی
  • سونوگرافی لگن آزمون برای فیبروئیدهای رحمی، پولیپ یا کیست تخمدان بررسی
  • بیوپسی آندومتر ، که در آن یک نمونه از بافت از مخاط رحم برداشته، به اندومتریوز تشخیص، عدم تعادل هورمونی، یا سلول های سرطانی. آندومتریوز یا سایر شرایط نیز ممکن است با استفاده از روشی به نام لاپاراسکوپی تشخیص داده شود ، که در آن پزشک یک برش کوچک در شکم ایجاد می کند و سپس یک لوله نازک با نوری متصل به آن برای مشاهده رحم و تخمدان ها وارد می کند.
  • بی میلی جنسی زنان
    بی میلی جنسی زنان
بی میلی جنسی زنان

راه های ارتباطی:

دکتر لیلا جعفری

دکتر لیلا جعفری

متخصص زنان و جراح زیبایی زنان جزو نفرات برتر بورد کشور دارای چندین مقاله معتبر خارجی و ایرانی

ارسال دیدگاه


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.